Nopea, helppo ja Muffinssisuussasulava ystävänpäiväleivonnainen nyyttikesteihin tai vaikka työporukalle viemisiksi on tahmea muffinsi. Mutakkakkua, mutta jokaiselle räätälöitynä ja valmiina annospaloina.

Taikina

Koristeluun

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja yhdistä varovasti suklaan kanssa. Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään ja nostele ne sitten taikinaan, älä sekoita liian kovalla kädellä. Annostele muffinsivuokiin noin puoleenväliin ja paista 175 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mitä lyhemmän aikaa muffinsit ovat uunissa, sitä tahmeammaksi ne jäävät sisältä. Anna jäähtyä kunnolla ennen koristelua. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja pursota mieleisesi kuvioita muffinsien päälle. Anna jähmettyä. 

Muffinssi
Toisaalta muffinsien koristeluhan voisi olla vaikka yksi ystävänpäiväjuhlien ohjelmanumero? 🙂