Ystävänpäivän vietto rohtunein huulin – ei ehkä paras mahdollinen skenaario. Vaan ei huolta, täydelliset ystävänpäivän pusuhuulet saat loihdittua vaikka vielä samana päivänä kahdella yksinkertaisella askeleella:

STEP 1:

DIY-sokerikuorinta huulille! Yksinkertaisimmillaan voit tehdä pikasokerikuorinnan kostuttamalla sokeripalasta yhden sivun ja hieromalla sillä huuliasi hetken kevyesti. Voilà! – pehmeät, sileät huulet, jotka kaipaavat enää kerrosta herkullista ja hoitavaa huulivoidetta!

Hieman ylellisyyttä, makua ja hoitavuutta huuliscrubiin saat tekemällä sen seuraavilla aineksilla:

Sotke ainekset yhteen sopivan tönköksi mössöksi, ja hiero kevyin, pyörivin liikkein huulille. Pyyhkäise ylimääräinen scrubi pois paperilla ja huuhtele. Huulet ovat sileät ja huulivoiteella viimeistelyä vaille valmiit!

DIY huuliscrubi kaverin lempimausteella maustettuna kauniissa pikkupurkissa toimii myös loistavana ystävänpäivälahjaideana!

scrub

STEP 2:

Sipaise lempparihuulirasvaasi hoitamaan pehmeitä ja sileitä huuliasi, ja valmista tuli! Suosittelemme lämpimästi Naked Lips -sarjan luonnollisia, myrkyttömiä ja syötävän hyviä huulivoiteita, jotka ovat niin puhtaita, että voit (ja muutkin voivat 😉 ) lipoa huuliasi rauhassa!

Ihanaan sarjaan on tullut kaksi uutta makua, joita pääsimme Hyviksellä testaamaan, tässä kolmen hengen testiryhmän kokemukset:

”Huulivoide levittyy helposti ja on koostumukseltaan mukavan öljyinen. Voiteiden tuoksut ovat niin herkullisia, että aivan ensimmäiseksi tekee vaistomaisesti mieli nuolaista huulia. Jos näin tekee, ei tarvitse olla huolissaan, sillä mm. kasviöljyjä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia sisältävät voiteet eivät ole vaarallisia suuhun joutuessaan. Voiteesta ei kuitenkaan tartu makua kieleen, joten uskottava se on, turha lipoa enempää 😉

Huulivoide pysyy huulilla pitkään, suojaa niitä hyvin ja estää kuivuuden tunteen.

Naked lips Supergreens on tuoksultaan kirpeän omenainen, Naked lips Superfruits puolestaan makean marjainen. Näistä tuoksuista itseäni enemmän miellytti marjainen Superfuits, mutta laadultaan kummatkin olivat täysin yhtä hyviä.”

Superfruits

Superfruits

”Pidän granaattiomenan tuoksusta tuotteessa kuin tuotteessa. Superfruits sisältää mustikan, acain, gojin, baobabin ja granaattiomenan tuoksut. Ensimmäisenä korkin avatessa tulee mieleen viinikumit ja tarkemmin liilan/violetin värinen viinikumi. Äkkiä kuitenkin tuoksu muuttuu omaan nenään tuubia useammin avatessa vain makean marjaisaksi, joka on parempi kuin karkinomainen tuoksu. Huulille jäävä maku muistuttaa viinikumia, mutta haihtuu suht nopeasti.”

”Superfruitsissa on omaan makuuni hiukan turhan äkläkkä tuoksu ja maku, mutta eipä tämäkään käyttämättä jää. Voipi kuitenkin olla, että Supergreens-tuubi hupenee omassa käytössä vikkelämmin. :)”

Supergreens

Supergreens

”Nimen perusteella ensin ajattelin, että miltäköhän tämä mahtaa tuoksua ja maistua. Kyljessä kerrotaan vehnänoraasta, vihreästä teestä ja omenasta. Ensiajatuksella ei vakuuta. Sitten avasin korkin ja ihana omenan tuoksu lapsuudesta löytää tiensä hajunystyröihini, ei voi olla huono! Tuli ihan ikävä niitä vihreitä omenanameja, mitä irtokarkkilootista aikoinaan sai! Jälkimaussa on ehkä kuitenkin toivomisen varaa, mutta äkkiä sekin haihtuu.”

”Oma ehdoton Naked Lips -suosikkini on tähän asti ollut Tyrni, mutta niin ne mielipiteet vaan muuttuu… Eipä nimittäin montaa paremman tuoksuista huulivoidetta ole tullut vastaan, kuin Naked Lipsin Supergreens! Tuoksu on ihanan omenainen, ja vehnänoraan ja vihreän teen tuoma superfoodfiilis on pelkkää plussaa!”

”Ei kyllä Naked Lips petä muutenkaan! Pidän huulivoiteen pehmeästä koostumuksesta ja sen oivallisesta levittyvyydestä ja riittoisuudesta. Voide jättää myös mukavan kiillon huulille, joten omalla kohdalla sekin on vain plussaa, kun käytän todella vähän huulikiiltoja tai -rasvoja. Nyt tekisi mieli kyllä kokeilla myös sävyttäviä Naked Lipsin huulivoiteita…”

Nallukin suosittelee :)

Nallukin on ihan fani 🙂

Naked Lipsejä pääset nyt kokeilemaan monta kerralla ja kaverille kanssa: osta kaksi huulivoidetta, saat piparmintun makuisen kaupan päälle!