Louna JukolaEi kesää ilman sporttihaastetta! Tällä kertaa tarmokas tiimimme päätti haastaa itsensä toden teolla ja osallistua Jukolan Viestiin!

Kesällä Paimiossa järjestettävä suunnistuskilpailu on maailman suurin ja paikalle odotetaan tuhansien suunnistajien lisäksi jopa 50.000 kävijää. Tapahtuma on myös ylivoimaisesti Suomen suurin urheilutapahtuma, joten puitteet ainakin ovat melkoiset!

Blogissamme pääset kurkistamaan suunnistusjoukkueemme kulissien taakse sekä osallistumaan tuotearvontoihin.

Last but not least

Vaan mikäpä joukkueelle nimeksi? Nyt haastamme teidät kaikki keksimään tälle iloiselle rytmiryhmälle osuvan nimen. Kaikkien tammikuussa ehdotuksensa alle kommentoineiden kesken arvomme kaksi 50 euron arvoista CocoVi-tuotepakettia. 

Lisäksi tarjoamme 20 % alennuksen kaikista CocoVi ja Fast-tuotteista tammikuun loppuun asti kampanjakoodilla JUKOLA