Slimmix Method on ohjelma, joka sisältää apuvälineitä kehon puhdistukseen ja painonhallintaan. Ohjelmassa on kolme vaihetta ja kolme tuotetta. Näiden kolmen tuotteen vaikutukset näkyvät eri kehon ongelmissa, jotka ovat ylipaino, toksiinien ja kuona-aineiden poisto sekä aineenvaihdunnan tehostaminen. Tuotteet ovat Slimmix SuperDetox, Slimmix FatBurner ja Slimmix AntiCellulite.

Väsymys, uupumus, päänsärky ja ongelmat painon pudottamisessa voivat kertoa liiallisesta toksiinikuormasta kehossa.

Väsymys, uupumus, päänsärky ja ongelmat painon pudottamisessa voivat kertoa liiallisesta toksiinikuormasta kehossa.

Slimmix Method aloitetaan Slimmix SuperDetox-juomalla, jonka on kehoa puhdistava yrttivalmiste. Näin kuonat ja toksiinit pääsevät liikkeelle, poistuvat kehosta ja aineenvaihdunta tehostuu. Samalla keho valmistautuu painonpudotukseen ja jo tässä vaiheessa yleensä nesteitä poistuu kehosta, jolloin myös painoa putoaa.

Toinen ja kolmas vaihe hoidetaan samanaikaisesti, eli FatBurnereita ja AntiCellulite -tuotteita käytetään samanaikaisesti. FatBurnerit ovat rasvanpolttajia ja niiden vaikuttavana aineena on patentoitu sitrusuute. AntiCellulite on selluliittia torjuva valmiste, jonka vaikuttavana aineena on SOD-konsentraatti sekä ihon aineenvaihduntaa tukevat C-vitamiini ja sinkki.

Slimmix Methodia suositellaan käytettävän yhteensä neljän kuukauden ajan parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Kaikkia metodin tuotteita voi kuitenkin käyttää myös erikseen yksittäisinä tuotteina kohdennettuun tarkoitukseen.

Slimmix SuperDetoxSlimmix SuperDetox p

Väsyttääkö, särkeekö päätä, ärsyttääkö? Onko iho epäpuhdas eikä painokaan putoa, vaikka teet töitä sen eteen? Kehossasi saattaa olla liiaksi kuonaa ja toksiineja, jotka aiheuttavat nämä tylsät oireet. Toksiineja sisältää lähes kaikki, ilma jota hengitämme, vesi jota juomme, ruoka jota syömme, kosmetiikka jota käytämme ja niin edelleen.. Joskus kuorma on liikaa, vaikka kehomme näitä koko ajan käsitteleekin.

Slimmix SuperDetox on puhdistava yrtti-inuliinivalmiste, kuonanpoistaja ja kokonaisvaltaisesti kehoa virkistävä ja aktvoiva valmiste, joka sisältää mm. granaattiomenaa, vihreää teetä, koivunlehteä, artisokkaa, mesinangervoa, keto-orvokkia ja takiaisenjuurta sekä magnesiumia ja B5-vitamiinia.

Slimmix FatBurnerSlimmix Fat Burner p

Slimmix FatBurner on patentoidusta SinetrolXPur-sitrusuutteesta valmistettu erityinen valmiste painonhallintaan. Uutteeseen on käytetty appelsiinia, veriappelsiinia, greippiä sekä guaranaa sisältäen 90% polyfenolisia yhdisteitä.

Uutteen teho ja turvallisuus on todettu kliinisin tutkimuksin. Tuotteesta on myös tehty in vitro tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet uutteen rasvaa polttavat ominaisuudet. Rasvanpoltto-ominaisuuksien lisäksi FatBurner kapseleilla on myös mm. antioksidanttivaikutuksia ja tästä on myös tehty tutkimuksia.

Slimmix AntiCelluliteSlimmix AntiCellulite

Slimmix AntiCellulite on ensimmäinen suun kautta otettava ei-lääkkeellinen ravintolisä selluliittia vastaan. Tuote sisältää patentoitua Cellulight M-konsentraattia, joka sisältää SOD-entsyymiä. Konsentraatti on valmistettu melonista. SOD-entsyymiä käytetään parantamaan hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaa sekä metabolisissa syndroomissa. SOD on myös tärkeä antioksidantti. Patentoidun konsentraatin lisäksi AntiCellulite sisältää normaalin kollageenituotannon edesauttajaa, C-vitamiinia ja sinkkiä, joka edesauttaa rasvahappojen ja hiilihydraattien normaalia aineenvaihduntaa.

Osallistu Slimmix Method-tuotepaketin arvontaan!

Laitetaanpa saman tien yksi Slimmix Method-tuotepaketti arvontaan! Paketti sisältää:
Slimmix SuperDetoxin
Slimmix FatBurnerin
Slimmix AntiCelluliten
Slimmix Method -juomapullon
Slimmix Method -ohjeet

slimmix palkinto

Kommentoi blogijuttua viimeistään 1.2.2015 ja olet automaattisesti arvonnassa mukana 🙂