Olen jo parin viime vuoden aikana huomannut nousevana trendinä olevan ”herkkupurkkien” antamisen lahjaksi ystäville ja tutuille. Itsekin olen muutamia erilaisia muffinsisekoituksia saanut ja niistä kovin pitänyt. Tänä jouluna aloin kehittelemään omaa versioitani. Versiota laiskan naisen purkista johon ei tarvitsisi mittailla ja ostella monia eri ainesosia, mielessäni siinsi myös ajatus suolaisesta leivonnaisesta. Sitten yks kaks sen keksin tehdessäni gluteenitonta näkkileipää Organic Healthin sekoituksella. Sekoitukseen ei tarvitse lisätä kuin suolaa ja kananmunia ja laittaa uuniin, nopeaa, helppoa ja ah niin makoisaa. Näitä nyt sitten muutaman olenkin eteenpäin laittanut. Tulipa tuossa mieleeni, miksei sekoittais mukaan jo sitä suolaakin ja laittais sen verran isoon purkkiin, että kanamunatkin mahtuisivat sekoituksen päälle kauniisti koristeeksi. 

Vanha kurkkupurkki, vähän lahjanarua, pitsiä ja etiketti...

Vanha kurkkupurkki, vähän lahjanarua, pitsiä ja etiketti…

Etikettiin tärkeät tiedot.

Etikettiin tärkeät tiedot. 

Etiketin taakse teko-ohjeet.

Etiketin taakse teko-ohjeet.