Möller Omega TwistKalaöljystä, kun keskustelee ihmisten kanssa on tavallisesti vastaus, että sitä lapsena juotettua kalanmaksaöljyäkö yrität mulle kaupata. Tokihan verkkokaupassamme tätä perinteistäkin Möller Kalanmaksaöljyä myydään, mutta kuten niin monet, niin itsekin nautin omega-3:t mieluummin kapseleina. Itse olen tykästynyt Möller Vahva Omega-3-tuotteeseen, josta ei aiheudu ikäviä kalanmakuisia röyhyjä. 

Nyt Möller on tuonut kuitenkin jotain täysin uutta kalaöljyihin, nimittäin samettisen pehmeän Möller Omega Twist-tuotteen. Se maistuu sitruunalta ja sen koostumus muistuttaa enemmänkin vaniljakastiketta kuin perinteistä nestemäistä kalaöljyä. Lyhyessä ajassa siitä on tullut haluttu tuote erityisesti lapsiperheissä, jossa se maistuu myös perheen pienimmille. 

Möller Twistin voi luonnollisesti nauttia sellaisenaan, mutta tämän tuotteen kohdalla lienee vain mielikuvitus rajana miten sitä haluaa käyttää, itse olen nauttinut sitä esimerkiksi mustikkakakun päällä! Tuote sopii hyvin myös esimerkiksi smoothien joukkoon, alla yksi herkullinen resepti. Kokeile vaikka!

Herkullinen Twist smoothie

  • 2 dl appelsiinimehua
  • 2 dl vadelmia
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 dl jäitä
  • 1 rkl Möller Omega Twistiä

Sekoita ainekset tehosekoittimessa kunnes koostumus on tasainen (1-2 minuuttia). Lisää Omega Twist sekoituksen loppuvaiheessa.

Tutustu Möller Twistiin tarkemmin tästä!