Juuri ilmestyneen Raakasuklaata & superruokaa -kirjantekijä Matleena Lahti kuvailee ensihetkiään raakakaakaotuotteiden parissa näin:

”Sain syliini kilon kimpaleen kaakaovoita ja rakastuin. Miten ainutlaatuinen, vahamainen pinta ja rakenne ja miten mieto ja vienosti makea tuoksu. Tunne oli huikea. Samoin kävi myös ison kaakaomassalohkareen kohdalla – ja itse kaakaopuuhun olisin innoissani vaikka kiivennyt.”

Superruokana tunnettuun raakakaakaoon on mahdollista tutustua joko raakakaakaovoina, –kaakaomassana, -papuina, -nibseinä tai -jauheena. Raakakaakaopavussa tiivistyvät kaikki tumman suklaan terveyshyödyt ja kaakaotuotteita voit kokeilla niin suklaanvalmistukseen kuin mausteeksi. Kirja esittelee houkuttelevin kuvin kuinka onnistua: aidot raaka-aineet, helpot ja hauskat valmistustavat sekä mielenkiintoiset makuyhdistelmät. Kirja rohkaisee valmistamaan juuri sellaista suklaata kuin itse haluaa: ulkomaisia superfoodeja (esim. ashwagandha, maca), kotimaisia supertuotteita (esim. pakuri, villivihannekset) ja erilaisia mausteita (esim. lakritsijauhe, yrtit) voit lisätä suklaamassaan rohkeasti.

punajuuri_spelttisuklaat

Suklaata voit tehdä myös lahjaksi. Yllätä punajuurta rakastava ystäväsi punajuurijauheessa kieputetuilla punajuuritryffeleillä tai tarjoa maskuliinista makua savuisilla spelttisuklailla. Harvoin tulee ajatelleeksi, että kaakaon maku sopii yllättävästi jopa ruokiin. Kokeile kaakaota majoneesiin tai tarjoile kaakaopapuja esimerkiksi juuston kera. Valuta päälle hunajaa tai agavesiirappia ja nauti.

Juustoa, papuja ja siirappia

KUVAT: Satu Nyström

Tilaa tämä ihana kirjauutuus nyt -22% alennuksella verkkokaupastamme!
Hinta voimassa 9.11.2014 asti.

Tsekkaa myös alennuksessa oleva Cocovin Raakasuklaan valmistuspaketti!