Hypetetty, odotettu ja kaivattu Noora Shinglerin Madaran kanssa yhteistyössä kehittämä Madara Pihlaja Daily Defence Vartalovoi on varastollamme jo tällä viikolla! Pitkä odotus päättyy vihdoin ja kielet voi rullata suuhun takaisin. 😉

pihlaja body butter1

Viime syksynä julkaistu ensimmäinen Pihlaja-monitoimivoide oli huikea menestys. Pihlajavoiteen nimeen vannovat eivät enää suostuisi sitä muuhun voiteeseen vaihtamaankaan. Pihlajasta ovat saaneet avun myös useat herkkäihoiset ja erilaisista iho-ongelmista kärsivät. Pihlajavoiteen monikäyttöisyys herättikin pian kysymyksen – voisiko tätä saada isommassa pakkauksessa? Nyt pyyntöön on vastattu!

Pihlaja vartalovoi on monin tavoin hyvinkin samankaltainen, kuin monitoimivoide. Vartalovoi on – kuten nimestäänkin voi jo päätellä – paksumpaa ja todella kosteuttavaa. Kun monitoimivoide sopii koko keholle päästä varpaisiin lähinnä paikallisesti, vartalovoita voi sivellä koko vartalon iholle. Vartalovoita ei kuitenkaan monitoimivoiteesta poiketen suositella kasvojen iholle. Koko perheelle sopiva vartalovoi on Ecocert-sertifioitua, vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Yksi tärkeä yhtäläisyys monitoimivoiteen ja vartalovoin kesken on – kyllä, arvasit oikein – tuoksu! Monitoimivoiteen huumaava tuoksu luo ristiriitaisia tuntemuksia, kun toisaalta tuubia haluaisi hypistellä koko ajan, toisaalta taas säästellä ettei rakas voide pääse loppumaan kesken. 🙂 Vartalovoissa on sama herkullinen tuoksu, kuin monitoimivoiteessa, eikä sen kanssa tarvitse nuukailla. Riittoisa vartalovoi on nimittäin suuremmassa pakkauksessa, kuten jo todettiin, mutta myös edullisempi!

pihlaja body butter2

Pari onnekasta testiryhmäläistämme pääsikin testailemaan odotettua uutuutta jo ennakkoon! Tässä kokemuksemme:

Testaaja 1: ”Pakkaus: Ihanaa, kun on kerrankin pakkaus missä ei ole mitään ylimääräistä ja on vielä niin kauniskin, että sitä voi hyvin pitää esillä niin halutessaan ja voiteen loputtua on kokonsa puolesta mitä näppärin pinnien, ponnareiden ym. säilytykseen. Tämä purkki tuleekin olemaan myös tyhjänä käytössäni! Näkyväksi puoleksi voi laittaa takaosan, jolloin ei edes tiedä pakkauksen sisältäneen alunperin voidetta, vaan purkin teksti ”Miksi ruokkisit ihoasi synteettisesti, kun olet itse 100% luonnollinen?” koristeluineen on näkyvissä. Jos jotain huonoa on pakko pakkauksesta keksiä, niin ehkäpä tässä tapauksessa ylimääräinen roskaaminen voisi olla paikallaan etutekstin osalta. Jos tekstit olisi tarralla, olisi jatkokäytettävyys vielä parempi?

Tuoksu ja koostumus: Rakastuin jo Pihlaja monitoimivoiteen tuoksuun, kun sitä ensi kerran aikanaan pääsin tuoksuttelemaan, eikä petä tämä body butterkaan! Tuoksu on täysin sama, ihanan marjainen ja sopivan raikas! Koostumus on mitä mainioin; samettinen ja hyvin levittyvä. Monitoimivoiteen kanssa olikin hieman sitä ongelmaa, että sitä oli hankalampi levitellä isommille alueille ja se olikin sitten käsivoiteena sekä pahasti kuivien ihokohtien pelastajana käytössäni talviaikaan. Body Butter taas levittyy kauttaaltaan mitä mainioiten, häviää iholle hetkessä ja jättää ihanan tuoksu iholle hellien ja hoitaen. Iho ei jää nahkeaksi ja pukeutua voi lähes välittömästi voiteen levittämisen jälkeen! Kesäaikaan ihoni ei juurikaan kärsi kuivuudesta kuin korvan takaa, joten testin ajan kokeilin voidetta erityisesti sinne sekä se pääsi testiin after shaving voiteena sääriini, jotka kuivuvat, jos niitä ei käsittelyn jälkeen kosteuta. Toimii! Jalat pysyivät kosteutettuna mitä mahtavimmin ja kuiva iho korvan takana ei ole body butterin käytön aikana sarveistunut lainkaan, vaikka näin ilman hoitoja on aina.

Loistava voide kaikin puolin ja varmasti talvella siitä tulee luottotuotteeni, kun iho taas kuivuu eri tavalla!”

 pihlaja body butter3

Testaaja 2: ”Juupelis, tätä on kaivattu! Monitoimivoide on jo pitkään kulkenut käsveskassani mukana uskollisena kaverina. Tehovoiteesta on ollut apu kuivuudesta lähes halkeilevalle käsien iholle, ja hienoisena yllätyksenä myös palaneelle iholle. Alkukesästä käsivarteni pääsivät aurinkosuojasta huolimatta kärtsäämään, ja rituaalinomaisesta kosteutuksesta huolimatta iho alkoi muutaman päivän kuluttua kuoriutumaan. Kertakäsittely monitoimivoiteella ja tsädäm – kuoriutuminen loppui ja iho tuntui ihanan rauhalliselta ja hyvinvoivalta! Monitoimivoidetta olen kuitenkin yrittänyt hieman säästellä, vaikka sitä olisikin tehnyt mieli levitellä useammin ja suuremmille alueille.

Ja nytpä saa levitellä! Ensimmäistä kertaa vartalovoita kokeillessani säikähdin sen paksuutta – että tämäkö pitäisi saada jotenkin ihoon leviämään? Yllätys oli kuitenkin suuri, kun voide levittyikin hyvin ja upposi ihoon nopeasti. Ei nyt ihan silmänräpäyksessä, mutta kuitenkin paljon nopeammin, mitä olisin odottanut. Ihoon ei jää vartalovoista lainkaan rasvaista tai lähmäistä tunnetta. Kesäsäärien kosteutukseen ja korppukantapäille tämä on itselläni näin kesäaikaan toiminut todella hyvin. Syksyllä ilmojen kylmetessä käyttökohteita tulee totutusti lisää, jolloin vartalovoista tulee taatusti vakiotuote koko vartalon kosteutukseen!”

 pihlaja body butter4

Vartalovoi vaikuttaisi siis ainakin meidän kokemustemme perusteella olevan kaiken odotuksen arvoinen!

Varmista oman tehovoiteesi saanti ensimmäisten joukossa!
Tilaa Madara Pihlaja Daily Defence vartalovoi nyt ennakkoon!
Lähetämme ennakkotilaajien vartalovoit heti, kun kuorma saapuu varastollemme.