Osallistu arvontaan ja voita äidillesi vaaleanpunainen soihtupuu kasvamaan Panamaan!

Mamoni-joen laaksossa, noin 50 km Panaman pääkaupungista itään, kasvaa sademetsäpuisto nimeltä Mietteiden Metsä. Mietteiden Metsän alueella on jo vuodesta 2008 alkaen kasvatettu lahjapuita, joita ihmiset ovat lahjoittaneet lähimmäisilleen. Jokaisen Lahjapuun vieressä on  mietelmätaulu, jonka puun antaja on halunnut omistaa lahjapuun omistajalle tai maailmalle.

Mietteiden Metsän omistavat kaksi suomalaiskasvattajaa, Hannu Hietavirta ja Tarja Soini-Hietavirta, jotka istuttavat ja hoitavat puut itse. Yksi suurikokoinen puu neutraloi 10 000 kg hiilidioksidia ilmakehästä keskimääräisen 400 vuoden eliniän aikanaan. Luku vastaa keskimäärin yhden ihmisen aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä yhden vuoden aikana. Lahjapuun istutus vaikuttaa positiivisesti myös alueen eliökunnan monipuolisuuteen ja suojelee uhanalaisia sademetsän puulajeja. Ensimmäisinä vuosina istutetut puut kukkivat jo ja kantavat hedelmää!

Lahjoita sinäkin puu lähimmäisesi kunniaksi ja luonnon hyväksi! Miksi et lahjoittaisi puuta äidille vaikkapa nyt äitienpäivänä? Tarjoamme blogin lukijoille kampanjatarjouksen, jossa puun saa normaalin 199 euron sijaan 150 eurolla! Tee tilauksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: lahjapuu@lahjapuu.com. Mainitse koodi HVTT alennuksen saamiseksi. Tarkista kaikki 25 lahjoitettavaa puulajiketta ja tutustu lahjamahdollisuuksiin paremmin Lahjapuun sivuilla www.lahjapuu.com.

Osallistu arvontaan ja voita läheisellesi vaaleanpunainen soihtupuu kasvamaan Panamaan!

Haluaisitko sinä lahjoittaa läheisellesi vaaleanpunaisen soihtupuun Panamalle? Minkälaisen mietteen haluaisit omistaa puun yhteyteen? Vastaa blogin kommenttikenttään 8.5.2014 mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme vaaleanpunaisen soihtupuun istutuksen läheisellesi Panamaan!