Lähtökohtanahan on, että jokainen pikku pääsiäisnoita on valmiiksi jo hurmaavan söpö ja mahdottoman valloittava tapaus ilman sen kummempia tuunailuja. Pienillä silauksilla saadaan tuosta söpöstä, valloittavasta veitikasta kuorittua ulos mitä mahtavin pääsiäisnoita.

Vanhempien ei tarvitse moisia vippaskonsteja itselleen tehdä, vaan heille riittää, että jättää aamukahvit juomatta huonosti nukutun yön jälkeen, jättää illalla meikit pesemättä (meikkaamattomille esim takan nuohoaminen tämän tilalle) ja syö suklaata liikaa, jolloin nokkaan tulee syylää muistuttava näppy. Tällöin aikuisten noita-look on valmis (look toimii ympäri vuoden).

Pienen pääsiäisnoidan esille tuomiseen tarvitaan seuraavia asioita

  • trendikkääksi noussut maatuska- tai muu kaikkien värien sekametelisoppamainen huivi
  • esiliina
  • risuja, joissa roikkuu upeasti liimakökkäreisiä paperinpalasia ja höyheniä. Vanhempien on turha näitä tehdä lapsen puolesta, mitä enemmän pienen noidan tekemän näköinen sen parempi (sympatiapisteitä)
  • saaliin kantoväline, kokeneimmille noidille käy iso maitohinkki, ämpäri tai kangaskassi. Aloitteleville tai jos välissä on tyhjennysmahdollisuus tai riski että pikku noita syö saaliinsa keräyksen aikana, kelpaa vanha kuparinen/emalinen kahvipannu (HUOM hipsterit! Mutteripannut eivät kelpaa hankalan toimivuutensa takia)
  • Vanhemman meikkipussista ruskea kajaali tms ja kasarihenkinen poskipuna (mitä hassumpi sävy, sen parempi)

Pikku pääsiäisnoidan meikin pohjustamiseen käy edellisellä ruokailulla leivästä naamaan ja hiuksiin jäänyt rasva. Se taputellaan hellästi naamaan. Nenän viereen muodostetaan pyörivin liikkein kajaalilla pieniä pisamia ja poskiin sutaistaan poskipunaa. Prinsessamaiset pääsiäisnoidat voivat halutessaan vielä lisätä vanhemman virheostos-väristä huulipunaa ja 80`s rocks-sinistä ripsaria.

noita1 WP_20140411_039

Tämän pienen pääsiäisnoidan meikkaus suoritettiin Benecosin ruskealla silmienrajauskynällä ja poskiin sutaistiin Benecosin Sassy Salmon poskipunaa , jota tuunattiin hiukan näkyvemmäksi punaisella luomivärillä. 

Pieni pääsiäisnoita sai kuvauspalkkioksi vielä toistaiseksi rusinoita ja taateleita, sillä makeiset eivät vielä kuulu ihan pienempien pääsiäisnoitien ruokaympyrään 😉

Olkaa siis varuillaan Palmusunnuntaina, noidat ovat liikkeellä! Pohjanmaalla voidaan vielä hengähtää, sillä siellä noidat työskentelevät vasta pääsiäislauantaina.