Muutto lähenee ja olisi mukavaa, kun ihan kaikkea ei tarvitsisi kantaa mukanaan uusiin tiloihin. Muuttoale on siis käynnistynyt!

Kävin kurkkailemassa mitä varastosta löytyy, tässä muutamia löytöjä:

Ylämaankahvia ja keksejä, nam!

Ylevät herkut kahvipöytään, Ylämaankahvia ja Speltkeksejä! Löydät ne edulliseen yhteishintaan täältä!

 

Suut makekasi NatuHitin herkuilla!

Kun herkkuhammasta alkaa uudelleen kolottamaan, NatuHitit on ”Se Parempi Valinta”! Saa vielä jopa valita kahdesta mausta, tykkäätkö hedelmistä vai mintusta? NatuHitit löydät täältä!

 

Tunnelmaa suolalyhdyistä!

Vielä iltojen pimetessä, on valon tunnelma ehdoton! Tyhjennetäänpä varasto myös suolalyhdyistä, löydät ne täältä!

 

Kosteutusta käsille!

Kiusaavatko kuivat kädet? Varastosta löytyi Marilou Bio käsivoidettä yli 50% alella! Huh! Ne löydät täältä!

 

BerryBoost..

Jotkut ovatkin jo ehtineet muuttolöytöjä tekemään ja tämä tilaus toivottavasti tekee saajansa iloiseksi! Esimerkiksi Berry Boost Smoothien löydät täältä!

 

Toimiston puolella on päästy jo myös pakkaamisen makuun. Hyvis on hienosti ollut menossa mukana! Osa toimiston puolella työskentelevistä onkin jo siirtynyt kokonaan tai osittain etähommiin

Toimiston puolella on päästy jo muuttopakkaamisen makuun, kun taas varastolla pakkaillaan täydellä tohinalla asiakkaan paketteja. Hyvis on hienosti ollut menossa mukana! Osa toimiston puolella työskentelevistä onkin jo siirtynyt kokonaan tai osittain etähommiin ja kuumeisesti odottelee uusiin tiloihin pääsyä 🙂 

Muuttoalesta näyttäisi löytyvän vielä lisääkin herkkuja. Ne taisi kuitenkin olla piilotettu, kun en niitä varastoreissulla nähnyt.

Aionkin vielä paikallistaa Utekramin Luomu Tumma suklaan sekä maitosuklaan ja arvon niistä muutamia 6.3-16.3 välisenä aikana tilaaville pakettien mukaan. Tervetuloa muuttoaleen!