Yleisimmin kvinoansiemen on väriltään kullan tai vaaleankeltaisen sävyinen, mutta maailmalta sitä voi löytää myös oranssin, pinkin ja violetin värisenä. Hyvinvoinnin Tavaratalosta kvinoaa löytyy keltaisen lisäksi myös punaisena, joka maistuu pähkinäisimmältä, ja mustana, jonka maku puolestaan on voimakkain.

keitetty_kvinoa_kelt

Kypsää Sunspeltin kvinoaa.

Sunspeltin keltainen kvinoa on puuroutuvaa, joten siitä on hyvä valmistaa puuroa, kvinottoa, kasvispihvejä ja ruokalajeja, joihin pehmeä, hajoava kvinoa sopii. Sunspelt on Kvinoan viikkojen tarjoustuote, joten tarjoamme sen nyt 4,95 eurolla!

keitetty_kvinoa_pun

Keitettyä Urtekramin punaista kvinoaa.

Kiinteämpi kvinoa sopii salaatteihin ja ruokalajeihin, joissa kaipaa irtonaisempaa ja rapsakampaa koostumusta.

Kvinoaa löytyy Hyvinvoinnin Tavaratalosta myös jauhoinanäkkileipänä sekä spagettina. Kaikki valikoimamme kvinoatuotteet ovat luomua ja mikä parasta, kvinoa on luontaisesti laktoositonta ja gluteenitonta!
Kilpailuja, tarjouksia ja juttuja kvinoasta muilla sivuilla:

Kvinoatarjouksia ja -tuotteita Hyvinvoinnin Tavaratalossa
Osallistu kvinoa-kilpailuun ja voita mukavia palkintoja!
Voit osallistua kilpailuun myös Facebookissa
Kvinoan vuosi YK:n sivuilla
Food And Agriculture Organization of the United Nations 

Tämän viikon aikana julkaisemme päivittäin herkullisen kvinoareseptin.

Tänään voit tutustua kvinoajauhoista valmistettuun, vegaaniseen pitsaan.