Euronat

euronatEuronat perustettiin Ranskassa vuonna 1988. Euronatin arvoihin kuuluu ihmisen ja luonnon kunnioittaminen ja tuotteiden raaka-aineet onkin huolella valittu. Euronat huomioi toiminnassaan eettiset kysymykset ja pyrkii toimimaan vastuullisesti joka maailman kolkassa. Tutustu Euronatin näkkileipiin täällä!

 

Wowbab

wowbab2

Saksalaisen Frutelian erikoisalaa ovat eksoottiset hedelmät, kasvit ja yrtit. Frutelialle tärkeitä arvoja ovat luomulaatuisuus sekä reilu kauppa. Yksi yrityksen ainutlaatuisista tuotteista on Wowbab, ensimmäinen baobab-kasvia, quinoaa, amaranttia sekä hedelmiä yhdistävä välipalapatukka. Tutustu Wowbab-patukoihin täällä!

 

Schnitzer

schnitzeritSaksassa vuonna 1968 perustettu Schnitzer on perinteinen ja pieni, mutta vahvasti kasvava tuotemerkki. Schnitzer valmistaa laadukkaita, pääosin maissi- tai riisipohjaisia luomutuotteita, jotka ovat täysin gluteenittomia ja laktoosittomia. Suurin osa tuotteista on myös soijattomia, hiivattomia ja laktoosittomia, eivätkä ne sisällä kananamunaa.

Osallistu Schnitzer-tuotepaketin arvontaan!

Kerro meille, mihin Schnitzer-tuotteeseen haluaisit tutustua. Arvomme keskusteluun osallistuneiden kesken kolme voittopakettia, jotka sisältävät toivomasi tuotteen sekä pari muuta Schnitzerin tuotetta 🙂 Osallistu 15.9.2013 mennessä.

Tutustu Schnitzer-valikoimaamme täällä!