Uudet Weledan hiustenhoitotuotteet tulivat hetki sitten markkinoille. Weledan valikoimiin kuuluvat: 

Weledan hiustenhoitotuotteet

Koko tuotesarja perustuu siis viljoihin ja niiden luontaisiin hoitaviin ominaisuuksiin. Mitään keinotekoisia, synteettisiä ainesosia ei Weledan tuotteista löydy. Laadukasta NaTrue-sertifikaatilla olevaa luonnonkosmetiikkaa ilman turhia ainesosia. Puhdasta, yksinkertaista ja toimivaa!

Uuden tuotesarjan myötä tarjoutui Hyvinvoinnin Tavaratalon kolmelle naiselle mahdollisuus kokeilla näitä tuotteita käytönnässä. Testaajille valittiin kunkin hiustyypille soveltuva shampoo. Testiryhmäläisillä oli viikko aikaa käyttää tuotteita, mikä on suuntaa antava aika, koska uuteen shampooseen, etenkin luonnonkosmetiikkaa olevaan siirtymisjakso voi kestää pisimmillään jopa kuukauden. Varsinkin jos aiemmin on käytössä on ollut ”markettishampoo”.

Weleda hiustenhoitotuotteita

Vehnä Hilseshampoo –  hilseilevälle ja epätasapainon omaavalle päänahalle.

”Käytän apteekin hilseshampoota, koska muuten päänahka rupeaa kutiamaan ja hilseilemään ihan hetkessä. Tämä Weledan Vehnä Hilseshampoo toimi hyvin, koska hilseilyä ei viikon käytön jälkeen ole ilmaantunut. Shampoo selkeästi rauhoitti hiuspohjan kutinaa ja teki hiukset todella pehmeäksi. Hiukset olivat siis pehmeämmät kuin yleensä normishampoilla pestessä.

Tuote tuoksui yrttimäiseltä ja muistutti yskänlääkettä. Itse kuitenkin pidin sitä ihan miellyttävänä. Tuoksu oli suhteellisen voimakas käytön aikana, mutta hävisi nopeasti hiuksista.

Huonoin puoli oli se, etteivät hiukset säilyneet kauaa puhtaana. Rasvoittuminen vaikutti olevan voimakkaampaa kuin aiemmin. Myös shampoo itsessään tuntui aika rasvaiselta käytössä. 

Lopputuloksena: ihan toimiva, jos haluaa pestä hiuksensa usein.”

Hirssishampoo – normaaleille hiuksille.

” Shampoon koostumus ja tuoksu olivat miellyttäviä. Aiemmin käytössä on ollut luonnonkosmetiikan shampoot, joten turhia kerääntyneitä ainesosia ei hiuksissani ollut. Hirssishampoo pesi edessä olevat hiukset puhtaaksi, ongelmaksi osoittautui alimmat hiukset niskassa, ne tuntuivat jäävän likaisiksi.”

Kaurashampoo – kuiville ja vaurioituneille hiuksille

” Olen rakastunut, rakastunut shampooseen! Hiushistoriassani on takana on lukuisia vaalennuksia, synteettisillä hiusväreillä värjäämisiä, suoristusraudalla kuumentamisia ja viimeisimpänä on ollut raskaus ja imetys, jotka ovat jättäneet jälkensä hiuksiini. Lähtökohtana oli siis kuiva, ohut ja huonosti voiva hiuspehko. Aloitin hiusten hoidon heti laittamalla hiuksiini ennen pesua muutamaksi minuutiksi Kaura Tehohoidon, huuhtelin sen ja pesin Kaurashampoolla ja hurjana vielä lopuksi laitoin Kaurahoitoainetta loppusilaukseksi. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen alkoi ilmaantua merkkejä hiusten elpymisestä ja kosteutuksesta. Muutaman käyttökerran jälkeen se tapahtui! Olin saanut takaisin luonnonkiharani, hiukseni olivat aiemmin niin kuivat ja huonosti voivat, että ne sojottivat aiemmin suorina ja pikkuisen taipuisina jokaiseen ilmansuuntaan. Nyt minulla oli oikea kiharapilvi!

Tuoksu on ihana, muistuttaa lapsuuden kesiä ja saunan raikkautta. Tätä shampoota ja hoitoainetta tulen jatkossa käyttämään.

Lisäksi käytössäni oli Weledan Ravitseva Hiusvesi, jota hieroin päänahkaani aamuin illoin. Se virkisti mukavasti ja antoi lämpimän tunteen sen herätellessä verenkiertoa päänahassa. Loistava tuote rankan työpäivän jälkeen pikaiseen rentoutumishetkeen, suosittelen!” 

Sain kiharani takaisin!

Nyt kannattaa siis tutustua uuteen Weledan hiustenhoito-sarjaan, jossa on jokaiselle hiustyypille oma shampoonsa. Nyt tarjouksena on kahden hiustuotteen ostajalle kaupanpäälle tuleva Weledan luonnonharjasta oleva hiusharja.

Weleda Hiusharja

Weleda Hiusharja

Kannattaa myös tutustua tarkemmin valikoimissamme oleviin luonnollisiin hiusväreihin, meillä on syyskuun ajan Logonan voidemaiset hiusvärit kampanjassa! Lisäksi valikoimistamme löytyy luonnonkosmetiikkaa olevat muotoilutuotteet.

Ihania hiustenhoitohetkiä toivotelee kadonneen kiharapilven löytäjä!