Mikä olisi sinusta mukavin tapa ottaa vitamiineja?

Monipuolisesta ruokavaliosta saa toki vitamiineja, mutta ne eivät aina riitä täyttämään suositeltavia vitamiinimääriä ja niitä on hankittava muualta. Purkeista otettavat tabletit ovat monille tuttuja, mutta ne eivät sovi kaikille. Joillekin tablettien, varsinkin suurikokoisten, nielaiseminen tuottaa hankaluuksia.

Vitamiinivarastoja voi täydentää nykyisin myös suihkeiden avulla! Valikoimastamme löytyviä Better You -suihkeita suihkutetaan joko suoraan iholle tai suuhun kielen alle. Näin voi välttää tablettien nielaisemisen.

Vitamiinisuihkeet

Better You -vitamiinisuihkeet

Vitamiinisuihkeet

Better You –vitamiinisuihkeet ovat erittäin helppokäyttöisiä, sillä niitä suihkutetaan suoraan kielen alle tai vaihtoehtoisesti juoman sekaan.

Erityisesti raskaana oleville suunniteltu Better You DLuxPregnancy vitamiinisuihke sisältää tärkeää D-vitamiinia, B1- ja B6-vitamiineja sekä foolihappoa hyvin imeytyvässä muodossa. Tuotteessa on raikas piparmintun maku ja se sopii myös vegetaristeille.

Better You Boost B12-vitamiinisuihke on helppo ja tehokas tapa varmistaa B12-vitamiinin saanti. Suihke imeytyy välittömästi ja tehokkaasti suun limakalvoilta. Aprikoosinmakuinen vitamiinisuihke on valmistettu 100% luonnon raaka-aineista.

Piparimintunmakuinen Better You DLux3000 D-vitamiinisuihke ja Sitruunanmakuinen Better You DLux1000 D-vitamiinisuihke ovat helppokäyttöisiä ja raikkaan makuisia. D3-vitamiini kulkeutuu suoraan verenkiertoon, sillä kasviöljypohjainen mikroemulsio imeytyy erittäin hyvin suun limakalvoilta.

Better You -magnesiumsuihkeet

Magnesiumsuihkeet

Alun perin Englannin sairaaloissa käytössä olleet magnesiumsuihkeet ovat löytäneet tiensä nyt myös suomalaisiin kotitalouksiin. Suihkeista on apua muun muassa suonenvetoihin ja lihaskramppeihin ja ne tutkitusti imeytyvät huomattavasti tehokkaammin kuin sisäiset magnesium -valmisteet. Better You –magnesiumsuihkeet valittiinkin Vuoden 2012 urheiluvalmisteeksi. Näitä suihkeita on neljää erilaista.

Better You Magnesiumsuihke imeytyy suoraan kudoksiin ja auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja. Siitä on apua muun muassa lihaskramppeihin, suonenvetoihin, elohiireen ja kasvukipuihin.

Better You Hyvän Yön Magnesiumsuihke auttaa nukahtamaan helpommin. Se auttaa myös kehoa rauhoittumaan ja poistamaan stressiä. Luonnon ainesosista valmistettu suihke sisältää magnesiumin lisäksi eteerisiä öljyjä.

Better You Magnesium Kipusuihke edistää lihasten rentoutumista ja nivelten terveyttä. Suihketta kannattaa kokeilla esimerkiksi hermo- ja nivelsärkyihin sekä issiassärkyihin ja kolotukseen.

Better You Magnesium Sportsuihke auttaa ehkäisemään kramppeja ja nopeuttaa palautumista. Tämän vuoksi se on erinomainen valinta urheilijoille ja kaikille liikkujille. Suihke myös lämmittää lihaksia ja antaa niille voimaa!