Itä-Länsi

12.-14.7.2013 on vuorossa jälleen  Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma Itä-Länsi, joka tällä kertaa järjestetään Hyvinkäällä.

Viikonlopun aikana valtakunnan parhaat B-tyttö-, B-poika-, A-poika-, nais- ja miespesäpalloilijat kohtaavat viidessä huippuottelussa. Ilmassa on maajoukkuehenkeä parhaimmillaan, vaikka vain suomalaisten kesken pelataankin. Idän jättiläiset virittävät katsomossa äänijänteensä, Lännen kilpaveljet ja -siskot vastaavat parhaan kykynsä mukaisesti. Tästä ei siis urheilutapahtuman fiilis enää parane.

Koko perheelle riittää ohjelmaa, sillä Itä-Länsi -tapahtuman lisäksi Hyvinkäällä järjestetään samaan aikaan myös Torin Rytmit -tapahtuma, joka huipentuu sunnuntaina Cheekin esiiintymiseen.

Mikä on sinun suosikkijoukkueesi Superpesis-sarjassa?

Osallistu kilpailuun kirjoittamalla vastauksesi tämän artikkelin kommenttikenttään ja voit voittaa liput pesistapahtumaan. Suoritamme arvonnan tiistaina 9.7.2013, jolloin neljä onnekasta voittaa 2 kpl lippuja Itä-Länsi -tapahtumaan.

Katso tapahtuman ohjelma

Liput tarjoaa Hart-Sport, joka on Suomen suosituimpia urheilujuomia ja antaa energiaa pelaajille  myös Itä-Länsi -ottelussa.

Hart-Sport urheilujuoma