Tällä kertaa Hyvinvoinnin henkilökunta päätti testata kaksi uutta Leaderin Superfood Smoothieta. Vääntyivätkö suumme smoothieita nautittuamme happamiin irvistyksiin vai makeisiin hymyihin? Lue testimme tulokset alta! 

Leader Balance Smoothie

Sisältää mm. acai- ja gojimarjaa, banaania, mustikkaa ja mansikkaa.

Tasapainottava smoothie

Tasapainottava smoothie

Maku ja koostumus

”Banaanin ja mansikan maut erottuvat selvästi”

”Balancen tuoksu muistutti blenderin kantta avatessa vähän jotain marjamössö-lastenruokapurkkia. Mausta en kuitenkaan onnistunut löytämään oikeastaan erikseen mitään yksittäistä. Kokonaisuus oli kaiken kaikkiaan hieman tunkkainen. Ihan kelpo välipala kuitenkin paremman puutteessa!”

”Sekoitin pussin sisällön noin kolmeen desiin vettä, lisäsin jäitä ja sekoitin sauvasekoittimella. Balance smoothie oli maultaan mitäänsanomaton ja melko tunkkainen. Balance smoothien värikään ei ollut houkutteleva (kuivuneen veren värinen) ja smoothie tarttui tiukasti juomalasiin. Smoothie maistui eniten hedelmältä, mutta koostumukseltaan se tuntui lähinnä kuivalta ja jauhoiselta. Tuoksukin oli epämiellyttävä. Joisin mieluummin Detox smoothieta kuin tätä.”

”Lisäsin Balance Smoothien joukkoon muutaman desin vielä hieman jäisiä mansikoita, reilu pari desiä vettä ja hyppysellisen kookoslastuja. Lopputulos oli varsin maukas, joskin siinä maistuu ekä hieman turhan voimakkaasti klorellajauhe. Smoothiejauheen ainesosat on selvästikin valittu periaatteella, että ei laiteta pussiin mitään turhaa vaan pitäydytään hedelmissä, marjoissa ja luonnonläheisissä proteiineissa. Näin ollaan saatu aikaiseksi todella monelle sopiva tuote, sillä se on gluteeniton, laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja lisäaineeton.”

Leader Detox Smoothie

Sisältää mm. ohranorasta, spirulinaa, minttua ja inkivääriä.

Puhdistava smoothie

Puhdistava smoothie

Maku ja koostumus

”Detox-smoothie oli huomattavasti raikkaamman ja miellyttävämmän makuinen kuin Balance. Voimakkaampina makuina esiin tulee banaani ja jokin muu, ehkä omena, myös leväjauheet maistuvat vähän läpi. Ei kuitenkaan mielestäni häiritsevästi.”

”Sekoitin smoothien tehosekoittimessa, lisäsin joukkoon veden, jäitä ja tavallista maitoa. Todella raikas ja hyvä smoothie!”

”Sekoitin pussin sisällön noin kolmeen desiin vettä, lisäsin jäitä ja sekoitin sauvasekoittimella. Smoothien koostumus oli melko paksu, mutta sitä voi tietysti säädellä lisäämällä vettä. Koska smoothie sisältää aika paljon levää, odotin sen maistuvan pahalta, mutta mielestäni tuote ei maistunut levälle vaan lähinnä banaanille. Smoothien tehosta on vaikea sanoa mitään yhden annoksen perusteella, mutta oloni tuntui smoothien juomisen jälkeen hyvältä. Smoothie on myös melko täyttävä ja sopii erinomaisesti välipalaksi. Käyttäisin tuotetta mielelläni jatkossakin”

”Myös Leader Detox Smoothie herätti halun lisätä jauheeseen muutakin kuin pelkkää vettä. Päätin laittaa tehosekoittimeen myös purkillisen ananassosetta ja ruokalusikallisen kauraleseitä. Mielestäni yhdistelmä on toimiva. En ole aikaisemmin valmistanut vihreää smoothieta vaan aineksina on ollut marjoja ja hedelmiä. Detox Smoothiessa pääainesosana ovat itse asiassa niin ikään hedelmät: ananas, banaani, omena ja appelsiini. Smoothie maistuu pitkälti siltä mistä se on tehtykin, hedelmiltä ja viherjauheilta. Väri on pirteän vihreä, ruohomainen.”

Yleistä

”Molemmissa versioissa on pitkä lista aineksia – ehkä vähemmälläkin olisi pärjännyt? Itse pitäisin tunnistettavammista ja selkeämmistä mauista.”

”Tein molemmat smoothiet blenderissä veteen sekoitettuna jäiden kera. Jäitä saakin laittaa melko reippaasti, maku on huomattavasti parempi kylmänä! Lopputuloksesta jää melko paksua, joten kaksi desiä vettä + jäät ei ole yhtään liikaa.”

Lopullinen tuomio

”Leaderin uutuudet yllättivät; jauhetta veteen sotkemalla voikin saada ihan uskottavan smoothien aikaiseksi! :)”

”Leaderin smoothiet ovat mielestäni helppo ja nopea tapa saada terveellistä ja ihan hyvää välipalaa, vaikka aika tai ainesosat eivät riittäisikään tuoreen smoothien tekoon.”

Oletko sinä jo maistanut Leaderin Smoothie -tuotteita? Mitä pidit?