Kevät on tuonut tullessaan uusia tuotteita Tavarataloomme! Uutuustuotteita löydät monista tuoteryhmistä, kuten kodin tarvikkeista, luonnonkosmetiikasta, luomutuotteista ja painonhallinnasta.

Bioteekin Unia

Bioteekin Unia

Kevään uutuutena valikoimaan on saapunut Bioteekin Unia melatoniinivalmiste. Melatoniinin avulla saat nopeammin unen päästä kiinni. Kaikkien toukokuun aikana Unian tilanneiden kesken arvotaan laadukas Familon Queen tyyny! 

Bioteekin Teho D 100

Bioteekin Teho D 100 on kerran päivässä otettava D-vitamiinivalmiste. D-vitamiini muun muassa edistää luiden, hampaiden, lihastoiminnan ja immuunijärjestelmän säilymistä normaalina.

Weleda Citrus Käsi- ja kynsivoide

Weleda Citrus Käsi- ja kynsivoide tekee ihosta sametinpehmeän, suojaa kynsiä ja hoitaa kynsinauhoja. Täyteläinen voide sisältää huolellisesti valikoituja ja hoitavia ainesosia, kuten kehäkukkauutetta ja villarasvaa.

Straumeni

Straumenit

Straumeni -tuoteperheestä löydät herkulliset ja terveelliset raakakuivatut hedelmät ja vihannekset. Tuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista ilman lisä- ja säilöntäaineita! Kuivatut hedelmät ovat mainioita sellaisenaan naposteltuna sekä lisättynä esimerkiksi jogurtin tai smoothien joukkoon. Tuotetta löytyy kuutena eri makuna; Hedelmäsekoitus, Kurpitsa, Kvitteni, Omena, Raparperi ja Porkkana.

Canderel Green Makeutusneste

Canderel Green makeutusneste 160 ml

Canderel Green Makeutusneste on stevia-kasvista valmistettu makeutusaine, joka sopii juomiin, ruoanlaittoon ja leivontaan. Se on makeutusaineena luonnostaan makeaa ja kaloritonta. Stevia on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia luonnollisen herkullisesta makeudesta ilman sokerin kaloreita.

 

Uusia dieettivalmisteita

Kesän lähestyessä dieettivalmisteet nousevat taas esille. Niiden avulla saakin pudotettua muutaman ylimääräisen kilon. Tässä muutamia kevään uusia laihdutustuotteita!

Leader Superfood Smoothiet

Uudet Leader Superfood Smoothiet sisältävät paljon keholle tärkeitä ainesosia, jotka tukevat aineenvaihduntaa. Jauheiden proteiinit eivät allergisoi ja ovat aminohappokoostumukseltaan erinomaisia. Smoothieita on saatavilla kahta vaikutuksiltaan erilaista tuotetta.

Leader Detox Smoothie on tehty puhdistamaan kehoa. Se sisältää muun muassa ohranorasta, spirulinaa, minttu ja inkivääriä.

Leader Balance Smoothie tasapainottaa arjen kiireen keskellä.

Leader Protein Diet

Leader Protein Diet on uusi tuotesarja, joka on suunniteltu terveydestään huolehtiville kuntoilijoille ja laihduttajille. Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, mutta vain vähän sokeria. Leader Protein Diet –tuotesarjaan kuuluu keittoja, vanukkaita, smoothieita, proteiinijuomia ja patukoita.

Nutrilett Smoothiet

Nutrilettin uudet herkulliset ateriankorvikkeet sisältävät vähän kaloreita, mutta runsaasti proteiinia. Nutrilett-ateriankorvikkeet auttavat pudottamaan painoasi, kun korvaat niillä päivittäin kaksi ateriaa. Tuotteita löytyy viitenä eri makuna ja ne ovat vähälaktoosisia. Makuina ovat Nordic Berries Smoothie, Tasty Tropical Smoothie, Berry Boost Smoothie, Fresh Fruity Smootie ja kahvinmakuinen Mochaccino Drink.

Nutrilett Rich Chocolate Drink 3-pack 

tetrat

Suklaanmakuinen ja vähälaktoosinen ateriankorvike sisältää runsaasti proteiinia, mutta vain vähän kaloreita. Paketteja on saatavilla vain rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea ja tilata ennen kuin ne viedään käsistä!