Suklaata suuhun vai tuoksuja iholle? Tänään alkaa Hyvinvoinnin Kevätkarkelot, jotka päättyvät sunnuntaina vietettävään Äitienpäivään. Lähestyvän juhlapäivän kunniaksi päätimme poimia muutamia hyvän olon vinkkejä Äidin eri aisteille!

Huom! Tilatessasi varastossa olevia tuotteita viimeistään tiistaihin 7.5.2013  klo 12 mennessä, pakettisi ehtii perille vielä äitienpäiväksi!

Hyvinvoinnin tiimi toivottaa mukavia Kevätkarkeloita! 🙂

Ihonhoitoa ja ihania tuoksuja äidille

Hyvinvoinnin Tavaratalo on täynnä ihanaa luonnonkosmetiikkaa. Tilaa äidille tutustuttavaksi vaikka joku näistä uutuuksista.

 

melvita

Melvita Ruusu lahjapakkaus

Ruusun tuoksua äidille! Melvitan lahjapakkaus sisältää ruusuveden, käsivoiteen ja vartalovoiteen kauniissa lahjapakkauksessa. Ilahduta äitiäsi Ecocert ja Cosmecio-sertifioidulla luonnonkosmetiikalla!
Saatavilla vain rajoitettu erä! 

lavera1

Lavera Rose Garden Organza Lahjapakkaus

Pakkaus sisältää suihkugeelin ja vartalovoiteen organza-pussissa. Aitoa villiruusua sisältävät Lavera Rose Garden -tuotteet hoitavat hellästi ihoa ja rentouttavat mieltä.
Kevyt ruusun tuoksu! Saatavilla vain rajoitettu erä!

FIN 
Faith in Nature shampoo ja hoitoaine

Pakkaus sisältää shampoon ja hoitoaineen edullisessa yhteispakkauksessa. Kummastakohan äiti enemmän tykkäisi, Aloe verasta vai Merilevästä?

mama

Mama Kuorintageeli ja vartalovoi -paketti

Kotimaista kosmetiikkaa edulliseen yhteishintaan! Mama Mango kuorintageeli tekee ihosta pehmeän ja hehkeän. Vartalovoin monipuoliset ainesosat, kuten mango ja oliiviöljy ravitsevat ihoa muun muussa A- ja E-vitamiineilla. 

Rentoutumista kaipaavalle

kipukoukku

Kipukoukku akupainantaväline

Tässä erinomainen itsehoitoväline erityisesti niska- ja hartiavaivoista kärsiville! Kipukoukkua on testattu lähes viisi vuotta ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia. Kipukoukun hoito on tehokkainta, mikäli käytät sitä perättäisinä päivinä, esim. television ääressä, 10-15 min kerrallaan. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu, CE-merkintä ja se on Lääkeliiton rekisteröity tuote.

Tilaa nyt myös kätevä lahjakotelo!

kuppaus

Keep-Fit Jar Imukupit

Imukuppihieronta auttaa lihas- ja nivelkipuihin, turvotukseen, iskiakseen, lihasten jännitystiloihin, aineenvaihduntaan sekä kosmeettiseen selluliittiin! Imukuppihieronta on erittäin tehokasta ja jo 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Luonnonkumista valmistettujen imukuppien kanssa suositellaan käytettävän vesi- tai vaseliinipohjaista liukuvoidetta, joka ei haurastuta kumia, esimerkiksi RFSU Glid liukuvoide. 

cdAwakenings – CD

Hämmästyttävä musiikin ja sävelten seikkailu kaikkien 7 chakran läpi, luonnolliseen ja täydelliseen rentoutumiseen. Tasapainottava, meditatiivinen sekä kehon energiavarojen palautumista edistävä. 

Ruoan ystävälle

spelt-leivontaaLuovaa Spelt-leivontaa

Teos sisältää nopeita ja helppoja ohjeita arkeen ja reseptit vaativampienkin ateriakokonaisuuksien valmistamiseen. Kirja sisältää tavallisten kotikokkien rakkaimpia suosikkileivonnaisia ja bravuuriruokia sekä myös ammattilaisten erityisesti kirjaa varten luomia ohjeita. Lisäksi kirja antaa paljon tietoa speltviljasta ja muista luonnonmukaisista raaka-aineista sekä niiden vaikutuksesta yleiseen hyvinvointiin. 

pellavarouhe-kirja

Parantava ruoka: Pellavarouhe 

Parantava ruoka -kirjasarjan ensimmäinen osa, Pellavarouhe, kertoo, miksi ja miten pellavarouhetta kannattaa syödä. Kirja kertoo hätkähdyttäviä faktoja monipuolisesta pellavarouheesta, joka voi päivittäin nautittuna parantaa terveyttä merkittävästi. Pellavarouhe on kasvikunnan paras kuitujen lähde ehkäisten siten ummetusta sekä lievittäen ärtyneen suolen oireita. Pellavarouheen sisältämät lignaanit saattavat ehkäistä rinta- ja paksusuolen syöpää sekä sydän- ja verisuonitauteja. Asiantuntijana erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola, toimittanut Saana Saarinen.

 

Elämänmakuisten tarinoiden ystävälle

onnellisen_miehen_tarinat

Onnellisen miehen tarinoita osat 1. ja 2. 

Vaikka äitienpäivä on tietysti naisten juhlaa, voi äitiä ilahduttaa Onnellisen miehenkin tarinoilla! Elämää nähnyt höyrylaivan kapteeni, soittaja emeritus ja Herrankukkaron kiireapulainen Pentti-Oskari Kangas avaa kirjoissa koskettavia ja huikeita muistoja ja tarinoita Suomesta ja ulkomailta.

Lähes 4000 tuotetta lisää

Tässä oli vain muutamia poimintoja. Lisää lahjavinkkejä ja lähes 4000 tuotetta löydät Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Katso lisää lahjavinkkejä tästä!