Lankalauantain noita

Aurinkoista lankalauantaita! Tänään ovat perinteisesti pääsiäisnoidat liikenteessä. Me Hyvinvoinnin Tavaratalossa olemme aivan varmoja, että näimme yhden noidan lentävän luudallaan läpi varaston. Auta meitä ja etsi noita tuotteiden joukosta.

Lankalauantain noita on piiloutunut siis sivuillemme ja lymyilee jollakin tuotesivulla!

Vastaa tähän kirjoitukseen ilmoittamalla oheisella kommentointilomakkeella tuotesivu, jolta noidan löysit. Ilmoitathan myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden. Kilpailuaikaa on sunnuntai-iltaan (31.3.2013) saakka, jolloin myös julkaisemme vastaukset.

Ensimmäiseksi noidan löytänyt saa palkinnoksi Hyvinvoinnin pääsiäisyllätyksen! Lisäksi arvomme kaikkien vastanneiden kesken yllätyspalkinnon.

Ja sitten vain suunta kohti Hyvinvoinnin Tavarataloa!

PS.

Pupuleipomo kirjoitti mielenkiintoisen artikkelin noidista. Käykäähän lukemassa.