1. Ylivoimainen tärkeiden Omega-7 rasvahappojen lähde

Vaikka omega-7 -rasvahapoista ei puhuta yhtä paljon kuin omega-3, omega-6 ja omega-9 -rasvahapoista, on sillä erittäin suuri merkitys terveellisessä ruokavaliossa. Tyrniöjy sisältää tiettyä omega-7 -rasvahappoa nimeltään palmitoleiinihappo, jolla on ainutlaatuisia terveysvaikutuksia.

  1. Ravitsee ja kosteuttaa ihoasi ja päänahkaasi

Tyrniöljy on yksi maailman rikkaimmista ravintoaineista ja se sisältää noin 180 elimistölle tärkeää ravinnetta.  Tyrniöljy sisältää ylivoimaisen määrän kaikkia neljää eri rasvahappoa, omega-3, 6, 7, ja 9 ja lisäksi aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Tyrniöljy on todellinen ihmeöljy ihosi hoitoon. Tyrniöljyn sisältämät omega-7 -rasvahapot on luonnon tehokkain apu erilaisiin iho-ongelmiin, kuten esimerkiksi ekseema ja proriasis.  Tyrniöljy vähentää tehokkaasti ihon kaikkia tulehduksia ja punoituksia. Tyrniöljy on luonnon tehokkain ihon ja limakalvojen kosteuttaja ja se helpottaa näin kaikkien kuivaihoisten ongelmia. Monille päänahan kuivuudesta kärsiville se on tuonut nopean avun helpottaen päänahan kutinaa ja kuivuutta.

  1. Ehkäisee ihon ikääntymistä

Omega-7 -tyrniöljy on täynnä luonnon ravinteita, jotka nopeuttavat tärkeiden solujesi tehokasta ja elintärkeää uudistumista. Kun käytät omega-7 -öljyä päivittäin, huomaat miten ihosi vahvistuu ja ihosi elastisuus ja nuorekkuus palautuu. Samalla ihosi vanhenemisen merkit vähenevät ja ihosi muuttuu pehmeämmäksi ja sileämmäksi.  Omega-7 -tyrniöljyn käytön huomaat syvien ryppyjen vähenemisenä ja ihon terveempänä ulkonäkönä.

  1. Estää, hoitaa ja ehkäisee aknen syntymistä

Tyrniöljyn omega-7 rasvahappo on tehokas antioksidantti. Tämän voimakkaan antioksidantin on todettu olevan tehokas hoito ja ennaltaehkäisy akneen. Lisäksi, koska tyrniöljy on voimakas antibakteerinen aine, päivittäinen käyttö puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia ja huonolaatuisia bakteereja, jotka ovat aknen suurimpia aiheuttajia. Jos olet jo kärsinyt aknesta aiemmin elämäsi aikana, voit saada tyrniöljystä tehokasta apua ihosi korjaamiseen.

Tyrni

  1. Vähentää vaihdevuosien harmillisia oireita

Koska Omega-7 tyrniöljy sisältää ainutlaatuista ravintoarvoltaan tärkeää palmitoleenihappoa, se helpottaa monien naisten hankalia vaihdevuosioireita. Tyrniöljy vahvistaa ihosolujen luonnollista rakennetta, vähentää ihon kuivuutta ja helpottaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden. Tyrniöljyn sisältämä omega-7 auttaa myös ehkäisemään naisten intiimialueen tilapäistä tai pitkäaikaista kuivuutta ja säilyttämään sen normaalia luonnollista kosteutta.

  1. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia silmiä.

Tämä ei välttämättä tunnu tärkeältä terveyshyödyltä kaikille, mutta niille useille ihmisille, jotka ovat kärsineet tai kärsivät kuivista ja kutiavista silmistä, se on todella tärkeä asia. Tyrniöljyllä on todettu tutkimuksissa nopeita positiivisia vaikutuksia kuiviin, kutiseviin ja punottaviin silmiin.

  1. Tukee hormonien normaalia toimintaa

Ihmisen elimistö tarvitsee yleiseen terveydelliseen hyvinvointiinsa ja normaaliin hormonien tuotantoon monipuolisen omega-rasvahappojen päivittäisen saannin. Omega-7 -rasvahappojen on todettu säätelevän hormoneja, jotka säätelevät mm. elimistön rasvavarastoja. Jos taistelet ylipainoa vastaan, erityisesti vyötäröllä, reisissä ja pakaroissa, voi olla, että kärsit omega-7 -rasvahappojen puutteesta.

  1. Suojelee elintärkeitä sisäelimiä, maksaa ja haimaa

Tyrniöljy sisältää noin 60 elimistölle tärkeää antioksidanttiyhdistettä, jotka suoraan edistävät terveyttäsi ja suojelevat sinua erilaisilta elimistön ongelmilta ja sairauksilta. Yksi tärkeimmistä tyrniöljyn ominaisuuksista on tyrniöljyn kyky suojella maksaasi erilaisilta epäpuhtauksilta, mm. raskasmetalleilta ja alfatoksiineilta.

  1. Edistää luonnollista verenkiertosi terveyttä

Tyrniöljy on voimakkaasti tulehduksia vähentävä rasvahappo. Tämän tulehduksia vähentävän vaikutuksen lisäksi sillä on selkeä positiivinen tasapainottava vaikutus veren kolesteroliin, Näistä syistä Omega-7 tyrniöljy on täydellinen rasvahappo verenkiertoelimistölle kun sitä otetaan päivittäisenä ravintolisänä.

 

  1. Parantaa vatsan toimintaa  ja helpottaa ruoansulatusta.

Omega-7 palmitoleenihapolla on havaittu olevan selkeä limakalvoja hoitava ja kosteuttava ominaisuus. Käyttämällä Omega-7 tyrniöljyä voit saada apua erilaisiin vatsan toiminnan häiriöihin ja se voi helpottaa ruoansulatustasi eheyttämällä ruoansulatuskanavan ja suoliston solujen terveyttä ja normaalia toimintaa.

Puhdas+ Premium Omega-7

Uusi Puhdas+ Premium Omega-7  tuote asettaa uudet standardit Suomessa markkinoilla kaupan oleville omega-7 tuotteille. Tuotteen puhtaus on viety täysin uudelle tasolle. Tuote ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten haitallista karrageenia, väriaineita, tai sika/nautaliivatetta. Puhdas+ Premium Omega-7 on markkinoiden vahvin ja puhtain omega-7 valmiste – täydellinen apu iholle ja limakalvoille.