Kolahtiko kyynärpää pahasti tai kaaduitko pelikentällä? Ei hätää, sillä voit ottaa homeopaattisen lääkeaineen, joka auttaa pienissä tapaturmissa! Myös kevään ensimmäisiin rasituksiin, esim. haravoinnista kipeytyneisiin hartioihin voi hyvin ottaa annoksen homeopaattista Arnicaa. Eli rasitukset, ruhjeet ja pienet tapaturmat – avuksi homeopaattinen Arnica Montana.

Ota Arnica Montanaa tapaturmien yhteydessä, esim kaatumiset, mustelmat, ruhjeet, ota helmet heti, kun mahdollista – ja toista muutaman kerran tarvittaessa. Jos oireet eivät helpota, ota yhteys lääkäriin.

Annostus: D12 3-5 helmeä ja tarvittaessa voi toistaa muutaman kerran (5min. välein tai kunnes oireet alkavat helpottaa).

HOMEOPATIA TÄNÄÄN

Nykyään homeopaattinen hoito tunnetaan laajalti ympäri maailman.  Hoitomuodoksi sen varsinaisesti on kehittänyt saksalainen farmakologi Samuel Hahnemann (1755-1843).

Euroopassa on useita homeopaattista hoitoa antavia sairaaloita ja poliklinikoita. Samuel Hahnemannin mukaan jokaisessa ihmisessä toimii tasapainottava ”elinvoima”, joka pyrkii pitämään hänet terveenä elämän tuomista rasituksista huolimatta.

Tutkimukset ja käytännön kokemus viittaavat siihen, että homeopaattinen lääke antaa spesifisen impulssin elimistön itsesäätelylle ja sairautta korjaavalle prosessille. Esim. soluvaurion yhteydessä on kokeellisesti osoitettu, että solunkorjaajaproteiinit (HSP – heat shock proteins) kohoavat merkittävästi homeopaattisen lääkkeen vaikutuksesta. (Allgemeine Homeopatische Zeitung 1996/2, s 56). Homeopaattinen lääke toimii siis parantavan ärsykkeen antajana elimistössä.

Homeopaattiset aineet valmistetaan luonnon omista puhtaista tuotteista, kuten kasveista, eläinkunnasta, (esim. eläinten maidot) ja mineraaleista. Valmistus säästää luonnonvaroja, koska laimentamisen ansiosta alkuperäistä ainetta tarvitaan vain vähäisiä määriä. Lääkeaineet testataan aina terveillä ihmisillä.

Homeopaattisia aineita annetaan vain minimaalisia annoksia. Annostus lopetetaan aina, myös akuuteissa sairauksissa, kun oireet alkavat helpottaa. Homeopaattisten aineiden käyttö saattaa auttaa välttämään voimakkaampia lääkkeitä kuten esim. antibiootteja.

Jos kaipaat lisävinkkejä, niin kysy asiakaspalvelustamme!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Parhain terveisin Helena Mykrä

Klassinen homeopaatti. SHLI.hom