Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

pakuriglogi1

Valmistusaineet

Voimaruoka pakurirouhe tai -uute
Gojimarjoja ja manteleita
1 l herukka-, puolukka- tai karpalomehua
Kanelitankoja

Mausteeksi käyvät inkivääri, kaneli, neilikka ja kardemumma

1-2 rkl Voimaruoka koivusokeria

Kiehauta mehu, johon lisätty 2 rkl Voimaruuan pakurirouhetta tai 1 pipetillinen pakuriuutetta, koivusokeria, kanelitangot ja mausteita. Anna maustua ja hautua kannen alla puolisen tuntia. 

Siivilöi mausteet glögistä ja kaada tarjoilulaseihin.  Lisää joukkoon gojimarjoja ja manteleita. 

Kaikki Voimaruoka-tuotteet 19.12.2016 asti -20 %
koodilla VOIMARUOKA50

Siirry ostoksille tästä!