Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

katselukopio_taateli_pakurikakku_3_d4s3548-edit

Valmistusaineet

(500 g) kivettömiä taateleita
4  dl tummaa pakuriteetä 
1 dl Voimaruoka Sentrifugoitua kookosöljyä
2 banaania
2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
(1  tl vaniljajauhetta)
1  tl soodaa 
2  dl Voimaruoka maca-jauhetta (Huom! mikäli haluat vähemmän macaa, korvaa puuttuva osuus esim. spelttijauhoilla)
2 dl luomu speltti tai gluteenittomia jauhoja
Vuokaan

korppujauhoja ja hampunsiemeniä
1  rkl Voimaruoka kookosöljyä

Valmistusohje: Aloita kakun valmistaminen keittämällä taateleita miedolla lämmöllä kannen alla pakuriteessä, tai vedessä johon on lisätty pakuriuutetta, välillä sekoittaen. Keitä soseeksi n. 15 min. Lisää soseeseen banaanit, inkivääri ja kookosöljy. Soseuta tarvittaessa vielä sauvasekoittimella hillokkeeksi.

Lisää hillokkeeseen kuiva-aineet ja sekoita taikinaksi. Kaada kakkutaikina huolella voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran vuokaan. 

Paista kakku uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa n. 60 min. Anna kakun jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista ja nauti voimaannuttavaa herkkua päiväkahvin kanssa. 

Huom! Kakun maku vain paranee säilyessä, joten sen voi tehdä useamman päivän etukäteen

Kaikki Voimaruoka-tuotteet 19.12.2016 asti -20 %
koodilla VOIMARUOKA50

Siirry ostoksille tästä!