Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

Valmista suklaata n. 300 – 400 g

jouluinenraakasuklaa-2

200 g Voimaruoka Luomu Raakakaakaomassaa
tai 1 pussi 150 g raakakaakaojauhetta ja 1 pussi 200 g raakakaakaovoita

75 g luomuhunajaa
hyppysellinen suolaa ja kanelia tai muita jouluisia mausteita

Lisäksi
Voimaruoka Luomu Kaakaonibsejä
Voimaruoka Luomu Inka-marjoja
Voimaruoka Luomu Goji-marjoja

Sulata kaakaomassa tai kaakaovoi vesihauteessa. Kun sulaa, lisää joukkoon hunaja, suola ja muut mausteet. Jos olet käyttänyt raakakaakaovoita -massan sijaan, lisää tässä kohtaa myös raakakaakaojauhe. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutusta. Tee sulasta suklaasta hieman makeampaa, kuin haluat sen olevan, sillä makeus häviää hieman suklaan jähmettyessä.

Kaada suklaamassa leivinpaperin päälle pellille tai valmiisiin muotteihin. Ripottele päälle haluamasi sattumat, esim. goji- ja mulperimarjat sekä raakakaakaonibsejä. Myös pähkinät ja rusinat sopivat loistavasti raakasuklaaseen! Laita suklaa jähmettymään jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

Jos et ole käyttänyt valmiita muotteja, leikkaa jähmettynyt suklaa sopivan kokoisiksi paloiksi ja tarjoile.

Klikkaa tästä kaikki reseptin tuotteet ostoskoriin

Kaikki Voimaruoka-tuotteet 19.12.2016 asti -20 %
koodilla VOIMARUOKA50

Siirry ostoksille tästä!